http://forum.dict.pl/

Nowa wersja DICT
http://forum.dict.pl/viewtopic.php?f=5&t=1096
Strona 1 z 1

Autor:  kasia [ 2005-02-23, 11:17 ]
Tytuł:  Nowa wersja DICT

no i jest wreszcie, nowa wersja naszego ulubionego slownika :)

oprocz paru zmian w layoucie pierszej strony zamiescilismy sekcje z bezprosrednim podgladem na dwa ostatnie posty z forum.

bedziemy rowniez wrzucac slowka tygodnia z jednego tematu.

dodalismy tez mozliwosc skopiowania linka do slowka, np. http://www.dict.pl/plen?word=ulubiony&lang=EN

I jak Wam sie podoba? :P

Autor:  MPS [ 2005-02-23, 17:58 ]
Tytuł: 

wszystko fajnie, tylko dlaczego sie strona wiesza pod opera (v7.03, pod win98)

ten link dziala

Autor:  kapek [ 2005-02-23, 22:22 ]
Tytuł: 

MPS napisał(a):
wszystko fajnie, tylko dlaczego sie strona wiesza pod opera (v7.03, pod win98)


Nie wiem, ale u mnie pod 7.54u2/WinXP chodzi bez problemu. Jesteś pewien, że to nie jakiś błąd w operze, który już dawno poprawili?

Stronka nie jest może idealnie zakodowana, ale nie ma też żadnych "wrażliwych" konstrukcji. Ja używam przeróżnych przeglądarek (łącznie z tekstowym linksem) i nigdzie się nie wiesza :?

MPS napisał(a):
ten link dziala


Który? Na forum? - to akurat zupełnie inny serwis :)

Sprawdz tego linka:
http://dict.pl/plen?word=ulubiony&lang=PL

Jeśli możesz, poszperaj troche po internecie (może chodzi o jakiś znany problem?). Jak coś znajdziesz to daj znać na forum - może da sie to wyeliminować??

Autor:  MPS [ 2005-02-24, 00:55 ]
Tytuł: 

MPS napisał(a):
ten link dziala

kapek napisał(a):
Który? Na forum?


chodzilo mi o tego bezposredniego linka do tlumaczenia podanego przez kasie (http://dict.pl/plen?word=ulubiony&lang=PL), to dziala bez wieszania, a glowna sie mi wiesza, unieruchamia opere przy zaladowaniu czesci (staje na slowkach and then freezes).

Autor:  mw [ 2005-02-24, 01:02 ]
Tytuł: 

No wreszcie ;-) W tej wersji ja jednak jedynie zrobilem favico.ico - ta malutka ikonke, ktora widac przy adresie w przegladarce :)

Autor:  MPS [ 2005-02-24, 15:11 ]
Tytuł: 

myslisz ze mi sie opera wiesza przez favikonke?

Autor:  kapek [ 2005-02-24, 17:32 ]
Tytuł: 

MPS napisał(a):
myslisz ze mi sie opera wiesza przez favikonke?


Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w O zadna favikonka sie nie pokazuje. Poza tym jest na kazdej stronie (Firefox), wiec to nie to.

Autor:  MPS [ 2005-02-24, 20:14 ]
Tytuł: 

"fax it up"

Strona 1 z 1 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/