Teraz jest 2019-11-15, 10:43

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2006-02-10, 17:08 
Offline

Dołączył(a): 2004-11-10, 13:26
Posty: 13
czy jest możliwe wprowadzenie nowej funkcji w DICT, dzięki której po wyszukaniu pewnej ilości słów możnaby było zrobić zestawienie i wydrukować sobie te szukane słowa :?:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-10, 17:28 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-01-13, 10:41
Posty: 4332
Lokalizacja: Poznań
otworz nowe okno przegladarki dla kazdego szukanego slowka i sobie potem to wydrukuj ;)

_________________
Tłumacz języka angielskiego
Katalog polskojęzycznych stron o tłumaczeniach


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-10, 17:39 
Offline

Dołączył(a): 2004-11-10, 13:26
Posty: 13
produkując dziesiątki kartek!
przy każdym przetłumaczonym słówku możnaby było zaznaczyć, które tłumaczenie/tłumaczenia nas interesują i z tego mieć na 1 stronie 30-40 słówek (a nie 30-40 kartek) :cry:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-10, 19:43 
Offline

Dołączył(a): 2004-03-13, 22:38
Posty: 126
Mi sie podoba... moze w jednej z nastepnych wersji cos takiego sie pojawi.

_________________
Fajni są tłumacze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-10, 23:12 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-01-13, 10:41
Posty: 4332
Lokalizacja: Poznań
ciekawe.

dlaczego 30-40 kartek? kopiujesz sobie do edytora textu i masz na jednej stronie

_________________
Tłumacz języka angielskiego
Katalog polskojęzycznych stron o tłumaczeniach


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-11, 01:17 
Offline

Dołączył(a): 2004-03-13, 22:38
Posty: 126
MPS, tak, ale trzeba najpierw skopiowac ;) Latwiej mysle bedzie jak po prostu program wygeneruje taka liste...

_________________
Fajni są tłumacze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-11, 16:26 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-01-13, 10:41
Posty: 4332
Lokalizacja: Poznań
ale najpierw taki prog trzeba zrobic ;)

_________________
Tłumacz języka angielskiego
Katalog polskojęzycznych stron o tłumaczeniach


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-11, 21:51 
Offline

Dołączył(a): 2004-03-13, 22:38
Posty: 126
Masz racje, ale w takim przypadku tylko raz trzeba zrobic program. Jak go nie bedzie to kazdy zainteresowany bedzie musial sam sobie generowac listy :) Takze mysle ze eventually napisanie takiego programu przyniesie wiekszy zysk.

_________________
Fajni są tłumacze.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2006-02-11, 23:55 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 2005-01-13, 10:41
Posty: 4332
Lokalizacja: Poznań
and who's gonna do it? :]

_________________
Tłumacz języka angielskiego
Katalog polskojęzycznych stron o tłumaczeniach


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
POWERED_BY
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL